Betalen

Eten en drinken kunt u tijdens het Oktoberfest Dongen betalen met consumptiemunten. Deze munten zijn te koop bij de kassa’s in de bierhal, tegen contante betaling en er is ook een pinmogelijkheid. Gekochte munten zijn niet inwisselbaar tegen contant geld en zijn alleen geldig tijdens het Oktoberfest Dongen op 21 en 22 oktober 2016.

 

vrijwilligers

Wil jij een bijdrage leveren aan de tweede editie van Oktoberfest Dongen? Ben jij 18 jaar of ouder? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor diverse functies (op- en afbouw, verkeersregelaars, horeca und so weiter). Meld je vandaag nog aan via het mailadres vrijwilliger@oktoberfest-dongen.nl en je ontvangt op korte termijn meer informatie. Voordat het feest losbarst vindt er een bijeenkomst plaats, zodat iedereen weet wat er te doen staat.

Als dank ontvang je een entreekaart voor de avond dat je liever plaats neemt aan een van de tafels om op te gaan in de Duitse gezelligheid. Meld je vandaag nog aan zodat de vrijkaart voor de avond van je keuze het grootst is.

 

organisatie

De organisatie van Oktoberfest Dongen is een samenwerking tussen Café ‘de Salamander’ en Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum.

Heeft u nog vragen dan kunt u ons via een van de volgende mailadressen bereiken:

Algemeen: organisatie@oktoberfest-dongen.nl

Kaartverkoop: kaartverkoop@oktoberfest-dongen.nl

Vrijwilliger: vrijwilliger@oktoberfest-dongen.nl

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk behandelen.

 

SPONSORMOGELIJKHEDEN

Heeft u interesse om dit groots Dongens evenement te ondersteunen? Download dan hier het PDF bestand met de nodige informatie.

 

 

Kleding

Bij een echt Oktoberfest hoort natuurlijk ook traditionele klederdracht zoals het feest van oudsher gevierd wordt. Dus haal je Lederhose of Dirndl uit de kast en ervaar het Oktoberfest Dongen zoals het bedoeld is. Ga voor jouw Lederhose of Dirndle naar onze officiële kledingsponsor  www.oktoberfestknaller.nl dan ben jij ook klaar voor Oktoberfest Dongen.

 

 

 

 

Locatie Bierhal Oktoberfest Dongen

Sporthal ‘de Salamander’

Belgiëlaan 2

5101 ZG  Dongen

 

Vervoer en Parkeren

Glaasje op? Laat je rijden. De organisatie adviseert alle bezoekers om de auto thuis te laten en met de fiets of te voet naar de Oktoberfest Dongen Bierhal te komen, er is slechts een beperkte parkeergelegenheid. Voor degenen die toch met de auto komen nog een belangrijke mededeling. De verkeerssituatie wordt voor deze avonden aangepast. Er wordt eenrichtingsverkeer ingesteld, vanuit de Trappistenstraat kunt u via de Constancestraat de Belgiëlaan bereiken.

 

Horeca

Wij willen de echte sfeerbeleving van een Oktoberfest tijdens deze avond voor u creëren. Wij serveren de drank en het eten voor u uit. U bestelt uw drankjes aan onze vrijwilligers en zij komen deze aan uw tafel serveren.

 

 

 

Copyright © 2016 | Musis Sacrum       Creatie door Buro Pracht

Het Oktoberfest van Dongen wordt mede mogelijk gemaakt door:

KvK-nummer 18088453  |  Gasthuisstraat 3 Dongen (geen bezoekadres)  |         kaartverkoop@oktoberfest-dongen.nl  |         0162-313705 (Café de Salamander)