kaartverkoop

 

BESTELLEN

Entreebewijzen zijn uitsluitend online te bestellen door het formulier op deze pagina te vullen. Nadat u het formulier heeft verstuurd, ontvangt u van de organisatie een bevestiging van uw bestelling en informatie hoe u uw betaling kunt voldoen. Pas na ontvangst van uw betaling worden uw entreebewijzen gereserveerd. Deze worden ca. 1 week voorafgaand aan het Oktoberfest Dongen toegestuurd naar het door u opgegeven adres.

 

Vul het formulier hiernaast in en bestel zo jouw kaarten voor de tweede editie van Oktoberfest Dongen.

De voorverkoop is super schell gegaan! Zaterdagavond is reeds uitverkocht, we kunnen online alleen nog tickets voor vrijdagavond aanbieden. Aarzel niet langer en bestel nu je kaarten voor het grootste en gezelligste Oktoberfest van Dongen.

Mitmachen und dabei sein!

 

Je ontvangt binnen 24 uur een ontvangstbevestiging van de organisatie en informatie hoe jij je bestelling kunt betalen. Pas na

ontvangst van jouw betaling zijn de entreebewijzen definitief gereserveerd. De toegangskaarten worden ongeveer een week voor aanvang van het evenement naar het door jou opgegeven adres verstuurd.

 

 

FEESTLOCATIE

Sporthal De Salamander

Belgielaan 2, 5101 ZG  Dongen

 

 

 

 

 

 

Fill out my online form.
HTML Forms powered by Wufoo.

 

Copyright © 2016 | Musis Sacrum       Creatie door Buro Pracht

Het Oktoberfest van Dongen wordt mede mogelijk gemaakt door:

KvK-nummer 18088453  |  Gasthuisstraat 3 Dongen (geen bezoekadres)  |         kaartverkoop@oktoberfest-dongen.nl  |         0162-313705 (Café de Salamander)